Links fører til video eller tekst med mere info. God fornøjelse :o)

Latteryoga er startet af en indisk læge, der en dag stillede sig op i en park og begyndte at grine. Han har fundet ud af, at latter er god motion, god medicin og modvirker stress. I staren har de fortalt vittigheder, der bliver mere og mere sjofle som dagene går. Det har været for meget for kvinderne: Endten så stoppe I eller også går vi… Hvad der har fået lægen til at kikke på yoga.

Her findes der en form, hvor der først grines en uge, så grædes der i en anden og efter det nydes en uges stilhed. Han har shoppet, det er jo så populært, så han tog latteren og sprang det andet over.

Vi griner ikke, fordi vi er lykkelige… vi er lykkelige, fordi vi griner.

Siger lægen. Og han må jo vide det, for… han er læge og så må han jo vide det :o)

Ham her John, han har været på besøg og interviewe doktoren… for han kan også lide det der med en god latter. Og det gælder også for Discovery Channel. Ja, hele verden har fundet ud af det :o)

Idag har jeg været til fyraftenslatter i Indre by Latterklub og grinet med latterkongen. I aften har vi været 19 deltagere, både skoleelever der har efterårsferie og Vera, der har været med i Matador (som Inger Jørgensen, ekspedient og førstedame i Damernes Magasin) og kan synge som en bakkesangerinde.

Vi har bl.a. øvet ha-ha ho-ho-ho, løve-latter og hilselatter. Efter en sådan aften føler jeg mig helt høj på mig selv. Latter frigøre endorfiner, styrker åndedræt og får pulsen i vejret, for så at give en god hvilepuls bagefter. Samt et overskud til at klare stressede situationer bedre. Foruden at jeg har haft mulighed for at te mig underligt og lege. Må bare passe på, at jeg ikke griner upassende

Tror det at huske at lege, selv om jeg er blevet voksen og “fornuftig”, er med til at holde mig så ung indvendig og åbenbart også udenpå. Jeg bliver ofte skudt til at være i trediverne, selv om jeg altså er fyldt 42 år 6 måneder 17 dage 22 timer og 17 minutter – hvem tæller dog sådan noget?. Sidst gik det da helt galt. Da blev jeg skudt til at være 29 år. Smager lige på det og staver det: Ni-og-tyve år.

Kaos-hvaffor-en-pilot?…

Damn, dengang har jeg stadigt drømt om at blive KaosPilot, jeg har aldrig prøvet at være gift og har da slet ikke prøvet at blive skilt to gange. Jeg har endnu det foran mig at blive grafonom, webdesigner og multimediedesigner, det at blive selvstændig/freelancer og ved siden af gøre rent for at få det hele til at hænge sammen økonomisk, foruden også det at blive latterinstruktør. Noget har været sjov, andet har været mindre sjovt og andet igen har været lige til at tude over. Det at være latterinstruktør gør det muligt at grine af det hele og bruge det, når jeg skal ud at grine sammen med andre.

La… ha ha ha… terkongen

Jeg har talt med latterkongen om at starte en latterklub på vesterbro. Overvejer stadigt navnet torsdagsgrineren og grine om torsdagen, for jeg kan se i kalenderen at den dato er ledig. Latterkongen er ham der står for latterklub.dk, det sted hvor du kan se de forskellige klubbers adresser og hvornår de griner. Måske du kan få dig et godt grin i nærheden af, hvor du bor?Jeg kan i det hele taget anbefale det at blive latterinstruktør. Jeg har gået og været noget trist på det sidste og det er helt umuligt at være trist efter en sådan aften. Bliver helt høj af det. Jeg skal bruge det at grine med andre til at gøre folk gladere på arbejdet, hvor de nu arbejder, samt til selv at få nogle gladere medarbejdere, hvis jeg nu skulle finde på at starte op og få sådan nogle. Og måske får jeg også grinet med en polterabend eller to… foruden at lave en latterklub selv.

Jeg har opsnuset at Hanne tilbyder, at du kan blive latterinstuktør allerede i år… Det er en god chance for at grine sig ud af vinterdepressionen, før den får lov til at sætte ind :o)

ha ha hannes institut

Latterinstituttet tilbyder et accelereret latterinstruktør kursus, til dig der trænger til en uge hvor du lader batterierne op ved at bruge nogle helt andre sider af dig selv. Allerede efter første dag vil du opleve at din psykiske alder er meget yngre end din fysiske alder.”

Det at det er accelereret betyder at, du når det hele igennem på fem dage, frem for på de syv som er det normale. Du sparer også et par tusser. Så bliver der mere til julegaver, når I nu griner jer rundt om juletræet, for den bedste gave, det er da et godt grin og så er det som sagt sundt :o)

Thi hi Thomas

PS: Jeg har sat hendes annonce ind i NetPressen og anbefalet kurset. Nu hvor jeg alligevel skulle opdatere siden her i nat (NetPressen virker desværre kun med Firefox, fordi vi blev Mohammed-hacket den gang med tegningerne og min backup viste sig at være defekt) .